Νέα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας

Οι λιλιπούτειοι αθλητές/τριες και ανερχόμενα αστέρια του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , αγωνίστηκαν με επιτυχία την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014 στο επίσημο 5ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα τένις της Γ΄Ένωσης σωματείων αντ/ρισης  Κ.Δ.Μακεδονίας .

Με συμμετοχή που άγγιξε τα 200 παιδιά από 14 σωματεία της Γ΄Ένωσης Κ.Δ. Μακεδονίας, οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα τένις στις Σαραντόβρυσσες από τον Ο.Α. Αλέξανδρος Βέροιας.

Από τον  ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με δυναμικές παρουσίες σε όλα τα επίπεδα, αγωνίσθηκαν δεκαέξι αθλητές και αθλήτριες χωρισμένοι σε ομίλους , παίζοντας ομαδικά,  εφαρμόζοντας το ομαδικό σύστημα που προτείνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντ/ρισης για τις μικρές ηλικίες.

Αναλυτικά:

 Με κόκκινη μπάλα αγωνίστηκαν : ΜΠΑΚΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Πορτοκαλί μπάλα :  ΒΑΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΚΑΤΙΑ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΑΡΙΟΥΣΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΧΑΡΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Πράσινη μπάλα: ΒΑΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΑΛΚΗΣ, ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,  ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ- ΑΘΗΝΑ , ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

Όλοι οι αθλητές/τριες αγωνίσθηκαν με ενθουσιασμό και πάθος, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κερδίζοντας τις αντίπαλες ομάδες  σε όλες τις συναντήσεις τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτρια του Ομίλου κ. Παλαιστή Ντέπη.