Έξι μετάλλια η ρυθμική του Φιλίππου στην Θεσσαλονίκη

Οι Αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας ξεκίνησαν την αγωνιστική τους περίοδο με μεγάλη επιτυχία .

Στους διασυλλογικούς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων , Κεντρ. & Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Ιωάννης Μελισσανίδης στη Μίκρα Θεσσαλονίκης , οι αθλήτριες για μια ακόμα φορά εντυπωσίασαν κατακτώντας 6 ασημένια μετάλλια .

Στην κατηγορία Γυναικών την 1η μέρα η Δήμητρα Παπανώτα αγωνιζόμενη σε 3 μόνο όργανα ( μπάλα - στεφάνι - κορίνες ) κατέκτησε και στα τρία , ισάριθμα ασημένια μετάλλια πιστοποιώντας την σταθερή πορεία των τελευταίων χρόνων και την άξια επιλογή της από την Εθνική Ομάδα .

Στην ίδια κατηγορία η Πινακούδη Ροδόπη πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο Σύνθετο Ομαδικό και ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με κορδέλα. Στο πρόγραμμα με στεφάνι κατέκτησε την 4η θέση καθώς και την 8η θέση στην μπάλα. Μεγάλη απούσα σε αυτή τη κατηγορία η Καγκελίδου Νίνα Κωνσταντίνα καθώς υπέστη κάταγμα και έμεινε εκτός αγώνων .

Στην κατηγορία των νεανίδων την ιδία μέρα , η αθλήτρια 1ης χρονιάς Κιάτση Κατερίνα αγωνίστηκε σε 2 όργανα ( μπάλα - στεφάνι) κατακτώντας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην μπάλα και 7η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι αποδεικνύοντας ότι είναι αθλήτρια μεγάλου βεληνεκούς .Στην ίδια κατηγορία η Δούμπη Ευφημία Ειρήνη με νοσηλεία μιας βδομάδας στο Νοσοκομείο λόγω ίωσης πραγματοποίησε τρία καλά προγράμματα ( μπάλα -στεφάνι - κορδέλα ) και απέδειξε ότι θα είναι έτοιμη για τους επόμενους αγώνες αξιοποιώντας τα μεγάλα της προσόντα .

Στην κατηγορία κορασίδων την 2η μέρα η Αφένδρα Ευαγγελία παρόλη την ίωση που την ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε σε δυο προγράμματα ( μπάλα - στεφάνι ) πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση , αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η 2η κορασίδα του Συλλόγου Αννα Μαρία Μητριτώνη δεν αγωνίστηκε για λόγους υγείας .

Με δουλειά και υπομονή περιμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στους Προκριματικούς που θα διεξαχθούν και πάλι στη Θεσσαλονίκη .

"Πολλά Συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα Χαβιαροπούλου Ηρώ - Μωυσιάδου Κατερίνα και στον δάσκαλο μπαλέτου - χορογράφο - δημιουργό μεγάλων διεθνών αθλητριών Michail German για τις Μοναδικές Ατομικές διακρίσεις που κατάφεραν να φέρουν στην πόλη της Βέροιας για το άθλημα της Ρυθμικής αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το έργο τους και την αγάπη που έχουν για την δουλειά τους" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.