Κέρδισαν το Κιλκίς οι κορασίδες του Ποσειδώνα

Ξεκίνησε η τελική φάση για την ανάδειξη πρωταθλητή που θα προκριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Οι τρεις πρώτες ομάδες των τριών ομίλων - ο Ποσειδώνας Βέροιας, ο Αίας Κιλκίς και η Καστοριά - συμμετέχουν σε πρωτάθλημα για την τελική κατάταξη.

Στο σημερινό παχνίδι στο ΔΑΚ Μακροχωρίου τα κορίτσια της Βέροιας παίζοντας με πολύ μεγάλη ψυχή, με μεγάλη μαχητικότητα και τεχνική κατάρτιση, έκαναν το πρώτο βήμα για την τελική πρωτιά νικώντας την πολύ καλή ομάδα του Αίαντα Κιλκίς με 3-1 σετ μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο με φιλάθλους ΔΑΚ οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα κορίτσια του Ποσειδώνα ανταμοίβοντας τα για τις προσπάθειες τους και την αγωνιστικότητα τους.

Τα σετ 19-25, 25-23, 25-21 και 25-17.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Νταγκοπούλου Χρυσούλα, Σαράφη Μαρία και Βενετικίδου Αγάπη χωρίς να υστερήσει κανένα κορίτσι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Νταγκοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Τσέα Μαρία, Σαράφη Μαρία, Τσιούχα Μαριάννα, Γεωργιάδου Μαριανίκη, , Βενετικίδου Αγάπη, (libero), , Οφοτζέμπε Σιώμα, Ηλιάδου Αναστασία, Μπέη Βασιλική, Παπαευθυμίου Ολυμπία, Παπά Ευμορφία