Πρωταθλητής Β' Γυναικών ο Ποσειδώνας

Δύο σετ χρειάζονταν τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας στο ντέρμπυ πρωτοπόρων για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα 2017-18 απέναντι στον συνδιεκδικητή του τίτλου Αίαντα Κιλκίς στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς.

Με μυαλό, ικανότητες και πίστη πήραν το πρώτο και το τρίτο σετ και το παιχνίδι έγινε τυπική διακδικασία χωρίς να έχει ενδιαφέρον ο τελικός νικητής. Τελικά η ομάδα της Βέροιας, αδιάφορη μετά την κατάκτηση των δύο σετ, έχασε 3-2 σετ αλλά αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να γίνει μνεία για τους φίλαθλους της Βέροιας οι οποίοι ταξίδεψαν στο Κιλκίς, ενίσχυσαν πάρα πολύ τα κορίτσια κάνοντας τα να αισθάνονται οτι παίζουν εντός έδρας

Τα σετ 20-25, 25-20, 21-25, 25-17 και 15-11.

Από τις νικήτριες, όλα τα κορίτσια έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη, ιδιαίτερα όμως διακρίθηκαν οι Κυριακίδου Παναγιώτα, Βενετικίδου Αγάπη, και Γάτση Μαρία χωρίς να υστερήσει καμία.

Η ομάδα της Βέροιας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα λάβει μέρος σε αγώνες μπαράζ με άλλες 4 ομάδες για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι άλλες ομάδες προέρχονται από τη Θράκη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισσα και την Ηπειρο. Από τις συνολικά 5 ομάδες μόνο οι τρείς θα ανέλθουν στην ανώτερη κατηγορία. Ο τόπος και οι ημερομηνίες των μπαράζ θα ανακοινωθούν από την ομοσπονδία τις ερχόμενες ημέρες.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κυριακίδου Παναγιώτα, Κουτσογιαννοπούλου Δήμητρα, Γάτση Μαρία, Τράιου Ελένη, Νταγκοπούλου Χρυσούλα, Πατερέκα Χάιδω, Βενετικίδου Αγάπη, (libero),. Τσιούχα Μαριάννα, Τσέα Μαρία, Σαράφη Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη, Οφοτζέμπε Σιώμα