Με θετικό πρόσημο η παρουσία του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018

Ολοκληρώθηκε η φετινή βεροιώτικη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2018, με μια ανέλπιστη αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή πρόκριση στα προημιτελικά της Κατηγορίας BC4 από τον αθλητή μας Νίκο Ντουμανόπουλο, πρωτοεμφανιζόμενο σε επίσημους αγώνες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γ. Στεφανόπουλος" (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας) στο Περιστέρι και ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 8 Μαΐου. Διοργάνωση που τελείται υπό την δικαιοδοσία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Το σωματείο Εν Σώματι Υγιεί συμμετείχε με τον αθλητή Γεώργιο Διαμαντόπουλο στην Κατ. BC2, ο οποίος αγωνίστηκε πρώτος και συνολικά με 1 νίκη και 2 ήττες στον ΣΤ' Όμιλο, δεν απέφυγε την 4η θέση του ομίλου λόγω χειρότερου συντελεστή πόντων:

Κατ. BC2 // Στ' Όμιλος
1. Διαμαντόπουλος - Ντουλμπέρη (Πύρρος Ιωαννίνων) = 7-1
2. Διαμαντόπουλος - Βολάνης (Αρίων Χανίων) = 0-9
3. Διαμαντόπουλος - Ντέντα (Α.Σ.Α.Χ.) = 1-9

Στην κατηγορία BC4 αγωνίστηκε ο αθλητής Νικόλαος Ντουμανόπουλος, που ενώ ξεκίνησε με ήττα 0-10 και ήττα στο tie break στα δυο πρώτα παιχνίδια, έκανε μια εντυπωσιακή νίκη με 16-0 στον τρίτο του αγώνα και κατάφερε να τερματίσει 2ος στον Δ' Όμιλο (τριπλή ισοβαθμία), αλλά και 3ος καλύτερος δεύτερος, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα προημιτελικά της κατηγορίας του, στα οποία αντιμετώπισε ένα εκ των φαβορί και αποκλείστηκε από τη συνέχεια:
Κατ. BC4 // Δ' Όμιλος

1. Ντουμανόπουλος - Κατσώνης = 0-10
2. Ντουμανόπουλος - Δημητροπούλου (Τυρταίος) = 2-2 (L-W)
3. Ντουμανόπουλος - Φινίνης (Καστελλάνοι) Κυριακή = 16-0

Προημιτελικός: Βασίλι (Τυρταίος) - Ντουμανόπουλος = 17-0

Ευχαριστήριο:
Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την κ. Μπέκα Αθηνά, Λογοθεραπεύτρια, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Λογοθεραπείας "ΕνΣυναίσθηση" για την προμήθεια ομοιόμορφης εμφάνισης για τους αθλητές, προπονητές και εθελοντές που απαρτίζουν την ομάδα Boccia του σωματείου για την αγωνιστική χρονιά 2018.