Άνοδος στην Α2 για τον Ποσειδώνα

Η ομάδα των κοριτσιών του Ποσειδώνα Βέροιας συμμετείχε από τις 16 έως τις 20 Μαίου σε τουρνουά ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία που διαξήχθηκε στην Πρέβεζα.
Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν οι ομάδες που πρώτευσαν στα πρωτάθληματα των Ενώσεων τους από την Βόρεια Ελλάδα, δηλαδή οι Πρωταθλητές Πεύκων (Θεσσαλονίκης), ΓΣ Πρέβεζας (Ηπείρου) ΓΣ Ελασσόνας (Κεντρικής Ελλάδας), ΑΣ Δράμας (΄Εβρου) και Ποσειδώνας Βέροιας (Μακεδονίας).

Από τις πέντε ομάδες μόνο οι πρώτες τρεις είχαν το δικαίωμα ανόδου στην ανώτερη κατηγορία. Η ομάδα της Βέροιας κατετάγη δεύτερη και πανηγυρίζει την άνοδο. Επίσης στην κατηγορία ανήλθαν οι Πρωταθλητές Πεύκων που κατέλαβαν την πρώτη θέση και ο ΓΣ Ελασσόνας στην τρίτη θέση.

Τα κορίτσια της Βέροιας έδωσαν την ψυχή τους στα παιχνίδια και διέψευσαν τους ΄΄άπιστους΄΄ που δεν πίστευαν στην επιτυχία της ομάδας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κυριακίδου Παναγιώτα, Κουτσογιαννοπούλου Δήμητρα, Γάτση Μαρία, Τράιου Ελένη, Νταγκοπούλου Χρυσούλα, Πατερέκα Χάιδω, Βενετικίδου Αγάπη, (libero),. Τσιούχα Μαριάννα, Τσέα Μαρία, Σαράφη Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη.