Αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος στο Δήμαρχο Βέροιας

Τις νεαρές αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Αλέξανδρος, οι οποίες συνοδεύονταν από τις προπονήτριες τους, δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης 3 Ιουλίου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις που κατέγραψαν οι αθλήτριες αγωνιζόμενες στο ανώτερο επίπεδο που προβλέπεται για τις ηλικίες τους. Συγκεκριμένα, οι Νεανίδες του συλλόγου κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία ανσάμπλ (ensemble) τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν σε Μίκρα και Π. Φάληρο αντίστοιχα.

Επίσης, στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ρυθμικής Δ’ Κατηγορίας Β. Ελλάδος οι Παγκορασίδες του συλλόγου κατέλαβαν την 3η θέση στην κατηγορία σύνθετο ομαδικό. Τέλος, αγωνιζόμενες στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων, η Τσιαπανίτη Θάλεια κατέκτησε την 1η θέση στο σχοινάκι, η Πρελορέντζου Βασιλική την 6η θέση στο σχοινάκι και η Παπαδοπούλου Ναταλία την 6η θέση στο ελεύθερο και την 7η θέση στο στεφάνι.

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη όλες τις αθλήτριες του Α.Ο. Αλέξανδρος για τις διακρίσεις τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν την τοπική κοινωνία με υπερηφάνεια και χαρά αφού ακούγεται η πόλη μας στο πανελλήνιο ενώ ευχήθηκε στο μέλλον να κατακτήσουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις και μεταλλεία. Παράλληλα, παρότρυνε τις νεαρές αθλήτριες να μην σταματήσουν να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και στις σχολικές τους υποχρεώσεις ώστε να υπάρχει πάντα μια σχετική ισορροπία ανάμεσα στη μαθητική και αθλητική τους ζωή.