Οι έφηβοι του Ποσειδώνα κέρδισαν στη Νάουσα και οι κορασίδες στην Κατερίνη

Ακόμη μια σημαντική ημέρα σήμερα για το Βεριώτικο βόλει. Η ομάδα των εφήβων του Ποσειδώνα Βέροιας, στην παρθενική τους εμφάνιση πήραν τη νίκη μέσα στη Νάουσα απέναντι στην αξιόλογη και μαχητική ομάδα του τοπικού Ζαφειράκη.

Εξαιρετικοί οι έφηβοι της Βέροιας με ζήλο και καλή τεχνική, ζήτησαν και κατάκτησαν τη νίκη δίνοντας μεγάλη χαρά στους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους που συνόδεψαν την ομάδα.

Τα σετ 11-25, 25-20, 28-30 και 16-25. Το καθοριστικό σετ ήταν το τρίτο στο οποίο έγινε μεγάλη ανατροπή μια και η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 24-18. Ολοι οι αθλητές πήραν χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν αθλητές που δεν διακρίθηκαν. Ολα τα παιδιά πάλεψαν και χάρηκαν για τη σημαδιακή νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της εφηβικής ομάδας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΔΙΩΤΗΣ) Γαλανίδης Νίκος, Σαρήογλου Τάσος, Μεταξάς Νίκος, Κωνσταντινίδης Φίλοππος, Γραμματικόπουλος Νίκος, Αδαμίδης Ορφέας, Ζγκούρας Βασίλειος (λίμπερο) Αλεξίου Γιώργος, Γκότζιος Χάρης, Ρόμπης Ιωάννης και Πρόιος Δημήτριος.

Οι κορασίδες

Με το δεξί για μια ακόμη χρονιά ξεκίνησαν οι κορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Σοβαρές, με καλή τεχνική κατάρτιση και αγωνιστικότητα, δεν δυσκολεύτηκαν πολύ να πάρουν μία άνετη νίκη μέσα στην Κατερίνη από την μαχητική ομάδα του τοπικού Αίολου. Εμφανής η ανωτερότητα των κοριτσιών της Βέροιας, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να σκεφτεί οτι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα και χειροκρότησαν όλες τις αθλήτριες.

Τα σετ 13-25, 16-25 και 22-25.

Δεν υπάρχουν κορίτσια του Ποσειδώνα που δεν διακρίθηκαν. Ολα τα πάλεψαν και χάρηκαν για τη νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας των κορασίδων.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Σαράφη Μαρία, Οφοτζέμπε Σιώμα, Μαγαλιού Βέρα, Μπαντή Διονυσία, Μπέη Βασιλική, Κίρτσιου Αιμιλία, Μουρατίδου Γωγώ (λίμπερο) Τσιώτρα Μαρία, Μαραβελάκη Ελένη