Νέα του ΕΟΣ Νάουσας

Ο ΕΟΣ Νάουσας εμπλούτισε τις αθλητικές-αγωνιστικές του δραστηριότητες με τη συμμετοχή αθλητών του σε διεθνείς αγώνες Καλλιτεχνικού Πατινάζ. Οι αθλητές του συλλόγου Σοφία Σιμιτσάκος και Τζέφρι Γουάνγκ αποτελούν το νέο αθλητικό ζευγάρι Καλλιτεχνικού Πατινάζ κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στη Σλοβενία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη νέα χιονοδρομική περίοδο.



Ο ΕΟΣ Νάουσας στον 2ο Αριστοτέλειο δρόμο

Επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του τμήματος δρόμων αντοχής, του ΕΟΣ Νάουσας, στον 2ο Αριστοτέλειο δρόμο την Κυριακή 21/10/18. Οι 6 αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, και με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν, και να στηρίξουν τον Δήμο μας, στην όμορφη αυτή προσπάθεια να καθιερώσει την τέλεση των αγώνων κάθε χρόνο.

Ο Γιάννης Νιμπίτης, στον «μεγάλο» αγώνα των 26 χλμ κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία (Μ18-34) και την 16η γενικής κατάταξης.

Στον αγώνα των 5 χλμ, η Στελλίνα Γιαννακοβίτη πρώτευσε στη γενική κατάταξη γυναικών και στην κατηγορία (W13-18) και βραβεύθηκε με 2 κύπελλα.

Η Γωγώ Νιμπίτη πήρε τη 2η θέση γενικής και την 1η στην κατηγορία (F) και η Μάρα Τσιάρκα την 4η γενικής και την 2η (W13-18), με 4η στην ίδια κατηγορία την Γεωργία Τσιάρκα, που παρά το μικρό της ηλικίας της, τα κατάφερε πολύ καλά.

Τέλος στα 5 χλμ, ο Γιώργος Αναστασιάδης βγήκε 1ος στην κατηγορία (Μ13-18) και 6ος στη γενική ανδρών.