Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας: 3η θέση η Ανθή Μανωλοπούλου

Την 3η θέση κατέκτησε η 11χρονη Μανωλοπούλου Ανθή του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στην κατηγορία Κ14 στο Ε3 πρωτάθλημα αντισφαίρισης που έγινε στο Λιτόχωρο το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου 2018. Η νεαρή αθλήτρια αγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη κατηγορία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις φτάνοντας άνετα στον ημιτελικό του τουρνουά.

Επίσης η αγωνιστική ομάδα των κάτω των 10 ετών πήρε μέρος στο ατομικό πρωτάθλημα τένις πράσινου επιπέδου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Συγκεκριμένα οι Μαϊόβη Μάρθα, Κουκουλομάτη Τάνια και Εκμεκτσόγλου Κωστής τερμάτισαν πρώτοι στους ομίλους τους και στη διαδικασία των knock out έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό. Δεύτερη στον όμιλό της τερμάτισε η Μπλατσιώτη Ελισάβετ και προκρίθηκε στο ταμπλό των knock out. Αγωνίστηκαν επίσης ο 7χρονος Δάμτσιος Μανώλης ο οποίος αντιμετώπισε τους καλύτερους του τουρνουά στον όμιλό του αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, καθώς επίσης και ο Μπαντής Αντώνης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους καθώς και την προπονητική ομάδα Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.