ΣΧΟΒ: Παρουσίαση προγραμμάτων Αλπικού ski και ski Δρόμων Αντοχής

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 20.00 , στην αίθουσα "Sala" στον πολυχώρο Εληά, θα παρουσιάσει ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βεροίας τα προγράμματα Αλπικού σκι και σκι Δρόμων Αντοχής, για την επερχόμενη χειμερινή σεζον 2018-2019, με τίτλο SxovKidz 2018 - 2019! Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:

"Ελάτε να γνωριστούμε (όσοι δεν μας γνωρίζετε!) και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα Αλπικού ski και ski Δρόμων Αντοχής του ιστορικού Συλλόγου της Βέροιας !

Ο ΣΧΟΒ αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Ελληνικής Χιονοδρομίας και φέτος συμπληρώνει 65 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα δρώμενα του χειμερινού αθλητισμού !!!
Έχουμε την τιμή να είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σωματείο στην ευρύτερη περιοχή και από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, που συμμετέχει επίσημα στα προγράμματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIS SnowKidz για την προσέλκυση νέων παιδιών στα χειμερινά αθλήματα, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα τα τελευταία 3 χρόνια, αναρτημένο στο επίσημο site της FIS.

Φέρτε και εσείς τα παιδιά σας στο βουνό και στο χιόνι, όπως λέει και το σύνθημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας !!!

Στον ΣΧΟΒ οι δραστηριότητες διαρκούν 12 μήνες τον χρόνο και δεν περιορίζονται μόνο στην προπόνηση στο χιόνι. Ναι, υπάρχει σκί ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (rollerski) !

Παράλληλα ο Σύλλογος μας, ως επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων παρέχει την δυνατότητα στους αθλητές του να ακολουθήσουν την αγωνιστική χιονοδρομία που προσφέρει φοβερές συγκινήσεις, την δυνατότητα συμμετοχής σε κορυφαίους αγώνες ανά τον κόσμο και φυσικά την δυνατότητα πριμοδότησης στους επιτυχόντες αθλητές για την διευκόλυνση της εισόδου τους στο πανεπιστήμιο!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ (γονείς και παιδιά), την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα Sala στον πολυχώρο Εληά, στις 20.00".