Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για το βόλει του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Από το Τμήμα Πετοσφαίρισης Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Το Σάββατο 8/12 οι παγκορασίδες πήραν τεράστια νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, τον Ίκαρο Έδεσσας. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ νωθρά τον αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει αμαχητί το πρώτο σετ με 9-25! Παρόλα αυτά τα κορίτσια μας δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι κι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο σετ με 16-19, κατάφεραν να το κατακτησουν με 25-21! Το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι τέλους. Ο Ίκαρος αν και βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτησή του καθώς ήταν μπροστά με 23-24 κι είχε set-ball, οι παγκορασίδες μας, έβγαλαν εκπληκτικές άμυνες και το κέρδισαν και αυτό με 26-24. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ η ομάδα της πόλης μας δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην Έδεσσα. Το "νερό είχε μπει στο αυλάκι", πήραν το σετ με 25-21 και πανηγύρισαν μία ακόμα πολύ μεγάλη νίκη, συνεχίζοντας έτσι αήττητες στο πρωτάθλημα.

Το κλειδί για την νίκη ήταν η ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτριες μας όταν το ματς πήγε να "στραβώσει" αλλά κι σταδιακή άνοδο στην υποδοχή μας!!!
Τα σετ: 9-25, 25-21, 26-24, 25-21

Επόμενη αγωνιστική για της παγκορασίδες μας το Σάββατο 15/12/18 (ωρα 14:00) στο Κιλκίς με τον τοπικό Αίαντα .

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Χούχα Σοφία, Παύλου Μαρία, Παύλου Πέρσα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Μάρτου Κατερίνα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα
Προπονητής: Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπον.: Χατζοπούλου Δήμητρα

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ένα ευχάριστο πρωινό είχαν την Κυριακή 9/12 οι κορασίδες μας. Πέρασαν εύκολα μέσα απο την έδρα του Αιγινίου. Ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Παρά τα πλούσια σωματικά προσόντα της ομάδας του Αιγινίου δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθούν στο πλούσιο ταλέντο των κοριτσιών του Γ. Α. Σ. Αλεξάνδρειας. Με όπλο το δυνατό σερβίς αλλά και την πολυφωνία στην επίθεση πήραν εύκολα τη νίκη με 0-3.

Επόμενη αγωνιστική για τις κορασίδες μας, στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας την Κυριακή 16/12/18 (ώρα 14:00) με αντίπαλο το ΓΑΣ Μελίκη.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : Δαμιανίδου Ευαγγελία, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παύλου Πέρσα, Παπαδήμα Νάσια, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Μαρία
Προπ.: Βασιλακάκη Μαρία