Ποιους βράβευσε ο ΣΧΟ Βέροιας

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου του ΣΧΟ Βέροιας, που είχε και επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 65 ετών από την ίδρυση του.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την βράβευση του μέλους κ. Μακρίδη Βασίλειου για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο και την Ελληνική Χιονοδρομία. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κουκουτέγου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα και το μετάλλιο «ηθικής αμοιβής» στον κ. Μακρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα γεγονότα της μακράς πορείας του στην χιονοδρομία, από την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Innsbruck to 1964 μέχρι και σήμερα με συμμετοχές σε αγώνες παλαιμάχων !

Μετά την βράβευση του κ. Μακρίδη, ακολούθησε η βράβευση της ορειβατικής ομάδας του ΣΧΟΒ, που τον Αύγουστο του 2018 κατέκτησε την κορυφή του Λευκού Όρους (Mont Blanc, 4808 μ.) !!! Στα μέλη της αποστολής δόθηκαν τιμητικά διπλώματα και το μετάλλιο «ηθικής αμοιβής» του Συλλόγου από τον κ. Μακρίδη. Η Κατερίνα Χειμωνίδου μέλος της αποστολής, εξιστόρησε με πολύ όμορφο τρόπο όλο το ταξίδι από την προετοιμασία μέχρι και την επιστροφή, «ταξιδεύοντας» νοερά όλους τους παρευρισκόμενους σε μέρη «μαγικά»! Πολύ όμορφο ήταν και το video που είχαν ετοιμάσει με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ταξιδιού!

MONT BLANC ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 2018

Με ονομαστική σειρά βραβεύτηκαν οι :

Γεωργάκαρος Αναστάσιος, Μουρατίδης Γεώργιος, Πασβάτης Στέργιος, Φράγκου Κατερίνα και Χειμωνίδου Κατερίνα.

Των βραβεύσεων, ακολούθησε ο Διοικητικός Απολογισμός της Διοίκησης, τέθηκαν οι στόχοι για την επερχόμενη περίοδο και τέλος έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα του Συλλόγου.

Επόμενο «ραντεβού» των μελών του Συλλόγου, στην κοπή της πίτας το νέο έτος. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.