Υπερθέαμα από το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας, με τίτλο «Δώσε Αγάπη… πάρε χαρά με ένα παιχνίδι».

Στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλίππειου Γυμναστηρίου Βέροιας, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, όλα τα τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν την έως τώρα πρόοδό τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής τμήματος Ρυθμικής Νίκος Παπανότας και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας Νίκης Καρατζιούλα και ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας απένειμαν μετάλλια στις αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν σε αθλητικές διοργανώσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε το αναπτυξιακό τμήμα που αποτελούνταν από παιδιά 3,5 έως 5 ετών και συνέχισαν μεγαλύτερα, παρουσιάζοντας σύγχρονο και μοντέρνο χορό, χιπ χοπ κ.α. Η εκδήλωση έκλεισε με την επίδειξη των ομάδων Αισθητικής Γυμναστικής και του Αγωνιστικού Τμήματος Ρυθμικής.

Στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Ημαθίας όπου ενημέρωσαν τους επισκέπτες κι ενέγραψαν νέα μέλη.

Παρευρέθηκαν, εκτός από τους προαναφερόμενους, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Σιακαβάρας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Κουλουριώτης,η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Αθανασία Γιαμουστάρη , ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μωυσιάδης κ.α.