Κοπή Βασιλόπιτας ΕΟΣ Νάουσας

Με σύμμαχο τις άριστες συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας στο χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα σύσσωμη η αθλητική οικογένεια με εκπροσώπους της πολιτικής , της Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και φίλων αθλητών.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Νάουσας Κυρ.Νίκος Βελής συνεχάρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο τονίζοντας την πρωτιά του συλλόγου πανελλαδικά για μια ακόμη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Νίκος Κουτσουγιάννης , ο πρόεδρος της ΕΟΧΑ κ..Δήμος Γυρούσης,οι Αντιδήμαρχοι κ. Βαλσαμίδης Σταύρος και κ. Νάντια Τάκη καθώς και πλήθος φίλων της χιονοδρομίας.

Τα τυχερά φλουριά κέρδισαν ο Δήμος Νάουσας ,για τα μέλη ο Δημήτρης Ζιαμπάκας στο φυτώριο η Γιώτα Πετρά ,Γεωργία Μαμουτζή και Τσιάκου Μαρία στην αγωνιστική κατηγορία στο αλπικό ο Κων/νος Τζέπος και στους δρόμους αντοχής ο Ειρηναίος Παπαγιαννόπουλος και η Ανθένια Πίπιλα

International children’s games Lake Placid

Η αποστολή των εκπροσώπων αθλητών και προπονητών του ΕΟΣ Νάουσας γύρισε από το μακρινό Lake Placid μέ τις
καλύτερες εμπειρίες και αποτελέσματα στις αποσκευές τους.

Οι αθλητές ηλικίας 13 εώς 15 ετών αγωνίστηκαν στο σκι δρόμων αντοχής και στο αλπικό σκι ανάμεσα σε 33 Πόλεις(15 Χώρες)

Στο σκι δρόμων αντοχής στο αγώνισμα του σπριντ στην κατηγορία των Παίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Κορασίδων στο ίδιο αγώνισμα η Μάρα Τσιάρκα τερμάτισε στην έκτη θέση, η Όλγα Μπιτέρνα στην 18η θέση και η Εύα Μπράβου στην 20η θέση αντίστοιχα.

Στο αλπικό σκι στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης η Άννα Γκαγκούδη τερμάτισε στην 21η θέση και η Νίκη Λυμπεροπούλου στην 22η.

Στα πλαίσια συναδέλφωσης και ευγενούς άμιλλας διοργανώθηκαν σκυταλοδρομίες μικτής εθνικότητας και στα δύο αθλήματα.

Στο σκι δρόμων αντοχής η Μάρα Τσιάρκα τερμάτισε στην πρώτη θέση

Στο αλπικό σκι η Νίκη Λυμπεροπούλου τερμάτισε στην Τρίτη θέση

Στο αλπικό ski cross Άννα Γκαγκούδη τερμάτισε στην Τρίτη θέση.