Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Γεωργία Γκουγκούδη

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ὁ Ἠμαθίων» για το 2019, ήρθε κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης εφήβων και νεανίδων που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Ιανουαρίου στο Ζεφύρι - Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Φυλής "Σπάρτακος", η αθλήτρια του συλλόγου μας Γεωργία Γκουγκούδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην κατηγορία των 55 κιλών ελευθέρας πάλης νεανίδων.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την απόδοση της αθλήτριάς μας, η οποία άλλαξε ηλικιακή κατηγορία και από φέτος αγωνίζεται πλέον στις νεάνιδες" δήλωσαν οι προπονητές της ομάδας (με αλφαβητική σειρά) Χαράλαμπος Κουκλίδης και Νεκτάριος Σαββίδης. Συνεχίζοντας συμπλήρωσαν "Η Γκουγκούδη θα συμμετάσχει και στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών σε δύο εβδομάδες, όπου και θα αγωνιστεί με υπεύθυνη δήλωση καθώς θα αντιμετωπίσει αθλήτριες πολύ μεγαλύτερές της. Η απόφαση πάρθηκε σε συνεννόηση με την αθλήτρια για να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με αγωνιστική της απόδοση σε δυσκολότερες συνθήκες".

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου κος Τσακυρίδης Ελευθέριος εξέφρασε, εκ μέρους της διοίκησης, τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια και τους προπονητές για την σημαντική αυτή διάκριση και εξέφρασε την πεποίθησή του πως και "οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγορίων θα συνεχίσουν και φέτος, όπως άλλωστε κάνουν χρόνια τώρα, να φέρνουν επιτυχίες στον σύλλογο και την πόλη μας, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την χρόνια έλλειψη μόνιμης αθλητικής στέγης" .