Ο Σύλλογος Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Μέσα σε ένα πολύ γιορτινό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ανακαινισμένο χώρο του ισογείου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, στο Καφέ Foyer, που το διαχειρίζεται ο Κοι.Σ.Π.Ε. "ΔΕΣΜΟΣ", παρουσία του Δ.Σ., μελών, αθλητών με αναπηρίες, προπονητών, εθελοντών και φίλων του του σωματείου.

Πριν την κοπή πίτας, παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο με φωτογραφίες από τις δράσεις, τις επιτυχίες και τις εκδηλώσεις του "Εν Σώματι Υγιεί" το 2018. Το βίντεο παρουσίασε ο ιδρυτής του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Στους τυχερούς της βραδιάς δόθηκαν ως δώρα βιβλία προσφορά του "Εν Σώματι Υγιεί" και στο τυχερό παιδί, δώρο ένα μπλουζάκι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

- Ο Προεδρος του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας κ. Σαλιάγκας Γεώργιος

- Ο υποψ. Δήμαρχος Βέροιας με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" κ. Παπαγιάννης Γιάννης, συνοδευόμενος από τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους του κ.κ. Αβραμίδου Έφη, Μαρτίκα Άννα και Φουκαλά Αργύριο

-Οι υποψ. Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό "Δράση με Γνώση" κ.κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Τσαχουρίδης Αλέξανδρος.