Μετάλλια στο Βαλκανικό για Νιμπίτη και Γιαννακοβίτη

Στη Σιένιτσα της Σερβίας πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Κύπελλο από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου. Οι αθλήτριες Γωγώ Νιμπίτη και Στελλίνα Γιαννακοβίτη αγωνίστηκαν στα 5 km τρείς συνεχόμενες μέρες. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό αφού απέσπασαν 2 Χάλκινα μετάλλια η Γωγώ και 1 η Στελλίνα κάνοντας παράλληλα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών fis 130 και 132 αντίστοιχα.

anhlio2

Μετάλλια και επιδόσεις των μικρών 

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανήλιου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειας Περιφέρειας Αλπικού Σκι στην κατηγορία Παμπαίδων ,Παγκορασίδων από τις 9 εώς τις 10 Φεβρουαρίου. Οι μικροί αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στην κατηγορία των αγοριών μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Απόστολος Τάνης κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια τις δύο μέρες των αγώνων .

Στα ίδια αγωνίσματα ο Κων/νος Τζέπος τερμάτισε στην τέταρτη θέση την πρώτη μέρα ενώ κέρδισε το αργυρό μετάλλιο τη δεύτερη αντίστοιχα, ενώ ο Κων/νος Τάνης τερμάτισε στην έκτη και πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία των κοριτσιών η Ζωή Ζιαμπάκα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση την πρώτη μέρα και την τέταρτη θέση την επόμενη, ενώ και η Αμαλία Μπιλιούρη τερμάτισε στην έκτη θέση.