Αγωνιστικά νέα του σαββατοκύριακου του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Με τρία μεγάλα παιχνίδια εκτός έδρας θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Το Σάββατο 16-2-2019 και στις 16:00 οι Κορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας αντιμετωπίζουν τις κορασίδες του ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας Μέσα στο ΔΑΚ Βικέλα. Λογικά μετά από το παιχνίδι αυτό ξεκαθαρίζει ποιος θα είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος!!!

Την Κυριακή 17-2-2019 στις 14:00 οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας θα αντιμετωπίσουν τις Παγκορασίδες Του ΠΑΣ Ίκαρου Έδεσσας μέσα στο ΔΑΚ Έδεσσας σε έναν αγώνα που θα κρίνει την βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος καθώς και την πρώτη θέση των παγκορασίδων !!!

Στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι οι γυναίκες του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια που θα αντιμετωπίσουν τις γυναίκες του ΑΣ Αστέρα Γρεβενών στις 18:00 Μέσα στο ΔΑΚ Γρεβενών και προσδοκούν μια καλή εμφάνιση για την εδραίωση τους στην Β εθνική κατηγορία !!!

"Ευχόμαστε από καρδιάς με όλη την θετική μας ενέργεια καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας που πραγματικά μας κάνουν υπερήφανους και μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.