Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα tennis Ανδρών – Γυναικών

Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα tennis Ανδρών – Γυναικών «ΛΑΟΣ VEROIA OPEN».

Διοργανωτής ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ , έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μεγάλων Πανελληνίων και Διεθνών διοργανώσεων, σε συνεργασία με την εφημερίδα της Ημαθίας «Λαός» και με εντολή της ΕΦΟΑ και της Γ΄ Ένωσης , φρόντισε με επικεφαλή την επιδιαιτητή κα Παλαιστή , για την άψογη και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο ΔΑΚ « Δημ. Βικέλας» Βέροιας, στο Μακροχώρι, στα πέντε ανακαινισμένα γήπεδα με θαυμάσιο καιρό και διήρκησαν πέντε ημέρες.

Δήλωσαν συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες , αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία , από την Αττική, Κρήτη , Λάρισα, Αγρίνιο, Μαγνησία, Σέρρες, Θες/νίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ημαθία, Πιερία, Πέλλα, Κοζάνη , Καστοριά.

Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί , υψηλού επιπέδου, μια και δήλωσαν σημαντικοί και πολύ δυνατοί παίκτες από όλη την Ελλάδα και ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Τους τελικούς παρακολούθησαν μεταξύ των φίλων του αθλήματος, οι χορηγοί, που στήριξαν όλη την προσπάθεια και ο όμιλος τους ευχαριστεί ιδιαίτερα, ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας, κος Σταματιάδης Δημήτρης, συνοδευόμενος από την κόρη του Έλενα , ο πρόεδρος της Γ΄Ένωσης κος Τσαρκνιάς Πέτρος , πάντα δίπλα στον Όμιλο και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και από τους πρώτους αθλητές του τένις στην πόλη μας κος Τσαχουρίδης Αλέξανδρος.

Τελικά αποτελέσματα :

1ος Νικητής στους Άνδρες ο Βεροιώτης Ταραμονλής Δημοσθένης,

2ος ο Νιάρχος Νικήτας από τον Ο.Α. Αθηνών.

Στα διπλά των Ανδρών , τα αδέρφια Ταραμονλής Γιάννης και Δημοσθένης, επικράτησαν τους
Κωσταρίδης Ιάσων ( Α.Ο.Α. Ηλιούπολης ) – Μπαλάφας Παύλος ( Α.Σ.Α. Λάρισας ) με 63 61 set.

Στις Γυναίκες 1η Νικήτρια η Βεροιώτισσα Αδαλόγλου Μάγδα
2η η Χαντάβα Θεοδώρα ( Α.Σ.Τ.Κοζάνης )