Ποδηλατική Ανάβαση Ξηρολιβάδου το Σάββατο 13 Ιουλίου

Το Σάββατο 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός αγώνας “1η ανάβαση Ξηρολιβάδου ’’. Ο αγώνας είναι μήκους 9,5 χλμ και υψομετρικής 737μ.

Ο αγώνας ποδηλασίας θα διεξαχθεί στα πλαίσια των διήμερων εκδηλώσεων μαζί με τον 9ο Oρεινό αγώνα τρεξίματος του Ξηρολιβάδου 14χλμ. Είναι συνδιοργάνωση των Ποδηλατικών Συλλόγων Veria Cycling Club και Gidas Cyclistas του Αθλητικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας με την υποστήριξη του Συλλόγου δρομέων Βέροιας

Τόπος εκκίνησης : Διασταύρωση Ξηρολιβάδου στην περιοχή Βρωμοπήγαδο

Ημέρα &Ωρα εκκίνησης: Σάββατο 13 Ιουλίου & ώρα 18:00

Τερματισμός : Στο πάρκο του Ξηρολιβάδου

Δηλώσεις συμμετοχής: θα γίνουν την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο πάρκο του Ξηρολιβάδου μεταξύ 16:00 και 17:30, υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και ότι δεν διατρέχουν κανένα πρόβλημα για την υγεία τους και ότι αγωνίζονται με δική τους ευθύνη ( περίπτωση ατυχήματος δεν θα αναζητήσουν καμία ευθύνη από την διοργάνωση). Οι ποδηλάτες αφού κάνουν την εγγραφή τους θα παραλάβουν τους αριθμούς τους.

Η συμμετοχή για την Πρώτη Ανάβαση Ξηρολιβάδου είναι δωρεάν.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν μέσω email ή τηλεφωνικά μέχρι τις 9 Ιουλίου 2019.

Οδηγία: Θα γίνει προσπάθεια στο να μειωθεί στο ελάχιστο η κίνηση των αυτοκίνητων και θα ύπαρχει όχημα ασφαλείας μπροστά από τον πρώτο αγωνιζόμενο και πίσω από τον τελευταίο. Επειδή ο δρόμος θα είναι ανοιχτός σε οχήματα, όλοι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να τηρούν τον ΚΟΚ.

Κράνος : Οι ποδηλάτες υποχρεούνται να φορούν κράνος

Μετακίνηση & παρκινγκ: Τα αυτοκίνητα τους όλοι οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα τα αφήσουν στο Ξηρολίβαδο και στις 17:30 θα κατέβουν όλοι μαζί με τα ποδήλατα τους με προπομπό μία μοτοσυκλέτα της διοργάνωσης.

Ασθενοφόρο: Ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής Ευαγγελισμός θα ακολουθεί τον τελευταίο ποδηλάτη κατά την ανάβαση του αγώνα.

Έπαθλα: Θα υπάρξουν οι ακόλουθες κατηγορίες: Ανδρών γενική κατάταξη,18-29,30-39,40-49,50+ και Γυναικών γενική κατάταξη.Ο νικητής κάθε κατηγορίας θα λάβει ένα κύπελλο,μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.Ο δεύτερος και τρίτος θα λάβουν μετάλλια και αναμνηστικά διπλωματα.Εάν δε συμπληρωθεί ο αριθμός των τριών συμμετεχόντων σε κάθε κατηγορία, η κατηγορία αυτή θα συγχωνεύεται με την προηγούμενη.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα συμμετοχής.

Παροχές: θα δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα κατά την εγγραφή του και ένα ενεργειακό gel προσφορά των X-STREME STORES. Τα Ζαχαροπλαστεία SPECIAL θα προσφέρουν λουκουμάδες και η PIZZA HOT θα προσφέρει πίτσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Νερό θα δοθεί μόνο στον τερματισμό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6936979592 Γιώργος Βουβαλάς
6948519629 Στέργιος Κωτούλας

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.