Διακρίσεις για αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στο ενωσιακό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών καθώς και στο Ε3 κατηγορία αγόρια κορίτσια 14.

Συγκεκριμένα στο ενωσιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αριδαία ο Ανανιάδης Μιχάλης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των ανδρών. Ο δεκαεπτάχρονος αθλητής έφτασε εύκολα στον τελικό όπου μετά από σκληρή μάχη κατέκτησε την πρωτιά.

Στην Νάουσα διεξήχθη το Ε3 όπου αγωνίστηκε η Μανωλοπούλου Ανθή η οποία κατέκτησε την 3η θέση καθώς και ο Νέγκας Χαράλαμπος στην κατηγορία Α14.

Επίσης με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας οργάνωσε το καθιερωμένο camp για τους αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμή του με πληθώρα συμμετοχών. Μικροί και μεγάλη αθλητές πέρασαν αρκετά πρωινά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές του Ομίλου Κουκουλομάτης Σταύρος και Παπαδοπούλου Κορίνα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλου τους αθλητές για τις προσπάθειες και επιτυχίες τους και εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.