Πρόκριση στους τελικούς για δύο αθλήτριες του Α.Ο.Ρ.Γ

Πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα Θεσσαλονίκης ο προκριματικός αγώνας Δ’ κατηγορίας (παγκορασίδες ) Β’ Περιφέρειας (Κ & Β Ελλάδας). Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε μέρος με τρεις αθλήτριες.

Η Μαρία Μήτσιου προκρίθηκε άνετα στους τελικούς συγκεντρώνοντας 38.650 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό και την 3η καλύτερη βαθμολογία από τις αθλήτριες της χρονιάς της 2010. Στο ελεύθερο προγραμμα βαθμολογήθηκε με 10.600 και ήταν Τρίτη και στο σχοινάκι με 9.350 και ήταν δεύτερη. Στην μπάλα βαθμολογήθηκε με 8.900 και στο στεφάνι με 9.800.

Η Στέλλα Μοτσιοπούλου ,σαφώς βελτιωμένη από τον διασυλλογικό αγώνα, συγκέντρωσε 32.550 και προκρίθηκε για τους τελικούς αγώνες. Πραγματοποίησε δυο καλά προγράμματα ,το ελεύθερο με βαθμολογία 9.700 και το στεφάνι με 9.550.

Η Γεωργία Μιχαηλίδου πραγματοποίησε την παρθενική της εμφάνιση σε αγώνες. Εκτέλεσε πρόγραμμα χωρίς όργανο και βαθμολογήθηκε με 7.800. Η Γεωργία είναι από την Αλεξάνδρεια και οι προπονήσεις της είναι ελλιπείς .

Η Νούλη Ευτυχία δεν πήρε μέρος στον αγώνα λόγω τραυματισμού.

"Ευχόμαστε στις δυο ταλαντούχες αθλήτριες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ και ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ καλή επιτυχία στους τελικούς αγώνες" αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΡΓ.