Χωρίς μετάλλιο αλλά με σπουδαίες επιδόσεις

Χωρίς κάποιο μετάλλιο αλλά με σπουδαίες επιδόσεις επέστρεψαν από τα Σκόπια οι αθλητές της εθνικής ομάδας. Στους διεθνείς αγώνες Ρόλλερσκι από τις 3 εως 5 Σεπτεμβρίου, οι Γεώργιος Αναστασιάδης, Άγγελος Αντωνιάδης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αργύριος Σεραφείμ, Στυλιανή Γιαννακοβίτη, Ιωάννα Κωτσάλου, Γεωργία Νιμπήτη και Νεφέλη Τίτα, με τους βαθμούς FIS που κέρδισαν, βελτίωσαν αισθητά τη διεθνή τους βαθμολογία και για τους περισσότερους αποτέλεσαν ατομικό ρεκόρ.

Οι βαθμοί αυτοί είναι πολλοί σημαντικοί αφού θα καθορίσουν τόσο τον αριθμό των ελληνικών συμμετοχών όσο και τους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες Νέων στη Λωζάνη 2020, στο άθλημα των Δρ. Αντοχής.

Προετοιμασία για τους νέους

Στο Nove Mesto της Τσεχίας από τις 6 εως 16 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί η εθνική ομάδα εφήβων-νεανίδων, οι Γεώργιος Αναστασιάδης, Άγγελος Αντωνιάδης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Τσουρέκας, Στυλιανή Γιαννακοβίτη, Ιωάννα Κωτσάλου, Νεφέλη Τίτα και Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου θα κάνουν προετοιμασία σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα Διάθλου της Ευρώπης . Την αποστολή θα συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Ξάνθης.