6η θέση για τον Πετράκη στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Para Snowboard

Η αγωνιστική άνοδος του βεροιώτη πρωταθλητή Κωνσταντίνου Πετράκη, επιβραβεύτηκε με την άκρως τιμητική 6η θέση στο αγώνισμα Dual Banked Slalom της κατηγορίας SB-UL στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Para Snowboard που διεξήχθη στο Hajfell της Νορβηγίας.

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έγινε ουσιαστικά για πρώτη φορά, αφού στον προηγούμενο αγώνα στο La Molina, δεν ολοκληρώθηκε λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών και οι βαθμοί που συνέλεξε ο αθλητής μας μετράνε διπλοί, επείδη ο αγώνας στη Νορβηγία είχε τον χαρακτήρα "τελικού", στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς του Πεκίνο 2022!

Διεκόπη το Πρωτάθλημα - Επιστρέφουν στην Ελλάδα αθλητής και προπονητής
 
Η κυβέρνηση της Νορβηγίας, προέβη χθες βράδυ στην απόφαση να διακοπούν άμεσα όλες οι διεθνείς -τουλάχιστον- αθλητικές διοργανώσεις στη χώρα, λόγω του γνωστού θέματος μη διασποράς του κορνοϊού. Έτσι, το προγραμματισμένο για αύριο 13/03 αγώνισμα του SB Cross ματαιώθηκε. Ζητήθηκε από τις εθνικές αποστολές να αποχωρήσουν άμεσα από τη χώρα και ως εκ τούτου ο Κωνσταντίνος Πετράκης μαζί με τον προπονητή του Κωνσταντίνο Αλμπανίδη, επιστρέφουν αυριο στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) από το Όσλο, μέσω Μονάχου.