Κέρδισε και τον Αρχέλαο ο Ποσειδώνας

poseidonas woman 2015

Μπροστά σε πάρα πολλούς φίλους τους τα κορίτσια του Ποσειδώνα κατέκτησαν ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-2 σετ. Με εξαιρετική εμφάνιση τα κορίτσια του Αρχέλαου διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο – 5ο σετ. Ομως τα κορίτσια του Ποσειδώνα, ώριμα και σοβαρά ιδίως στα δύο τελευταία σετ, είπαν την τελευταία κουβέντα δίνοντας χαρά στους φιλάθλους που χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των κοριτσιών. Τα σετ (28-26, 23-25, 20-25, 25-22 και 15-9).

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσιάμη Φρειδερίκη, Τσιόγκα Ανδρομάχη και Γρηγοριάδου Αρχοντή. 

Στο άλλο παιχνίδι των τελικών, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών  επικράτησε στην Καστοριά επί της τοπικής ομάδας με 2-3 σετ. Την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 16:00, η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Μακροχωρίου με την ομάδα της Καστοριάς σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι.

Επειδή τις Κυριακές 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου και ώρα 16:00 η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται συνεχόμενα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, η διοίκηση του Ποσειδώνα Βέροιας απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της Βέροιας να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια – δωρεάν - να ενθαρρύνουν τις παίκτριες και τελικά να πανυγηρίσουν την άνοδο της ομάδας.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα,  Τσιάμη Φρειδερίκη, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, (αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσίπα Ελισάβετ, Κυριαζάκη Λίλα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα, Κρομμύδα Κατερίνα.

Βαθμολογία final four – 3 αγώνες

1 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 8

2 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6

3 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3

4 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1