Μια ανάσα πριν την άνοδο ο Ποσειδώνας

poseidonas woman 2015

Σε ρυθμούς ρελαντί, μπροστά σε πολλούς φίλους τους τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας κατέκτησαν ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά επί του ΑΠ Καστοριάς με 3-0 σετ. Και τα τρία σετ ήταν ενδιαφέροντα και γεμάτα, γιατί οι φιλοξενούμενες διεκδίκησαν το καλύτερο μέχρι το τελευταίο σετ. ΄Ομως ένα επίπεδο επάνω, τα κορίτσια της Βέροιας είπαν τον τελευταίο λόγο. Τα σετ (25-19, 25-22, και 25-23).

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Μοσχά Παναγιώτα, Κυριακίδου Παναγιώτα, Ντακοπούλου Χρυσούλα και Κρομμύδα Κατερίνα.

Στο άλλο παιχνίδι των τελικών, η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών στα Γιαννιτσά επικράτησε επί του Αρχέλαου Κατερίνης με 3-2 σετ. Με τα σημερινά αποτελέσματα, εάν την ερχόμενη Κυριακή τα κορίτσια της Βέροιας κερδίσουν με καθαρό σκορ, στέφονται πρωταθλήτριες και ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Βέροιας απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της Βέροιας, την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 16:00 να προσέλθουν στα ΔΑΚ Μακροχωρίου να παρακολουθήσουν – δωρεάν - τον κρίσιμο αγώνα και με τη νίκη να πανυγηρίσουν με όλη την ομάδα την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Μοσχά Παναγιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, Ντακοπούλου Χρυσούλα(αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσίπα Ελισάβετ, Κυριαζάκη Λίλα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα, Κρομμύδα Κατερίνα.

Βαθμολογία

1 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 11
2 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7
3 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 5
4 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1