Ο Ποσειδώνας στην Α2

Εχοντας φέτος αποκτήσει τη στόφα του νικητή, τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην έμπειρη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών. Με περίσσευμα ψυχής, σοβαρότητα και άριστη τεχνική νίκησαν με 3-0 σετ και στέφθηκαν πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ 2014-15. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν φάνηκε οτι αυτή η νίκη θα χάνονταν από τις νικήτριες που με ξεχωριστό ζήλο και πίστη, πέρα από τις επιθέσεις και τα σερβις, κυνήγησαν μέχρι και τον τελευταίο πόντο με ξεχωριστές άμυνες, μπλοκ και υποδοχές. Τα σετ (25-19, 25-17 και 25-20).

Από την ομάδα της Βέροιας δεν υπάρχει παίκτρια που δεν διακρίθηκε. Από την ομάδα των Γιαννιτσών, διακρίθηκαν οι Δόσπρα Ν, Κωφίδου Δ και Χατζηβασιλείου Σ.
Συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, Γρηγοριάδου Αρχοντή, Τσίπα Ελισάβετ, Κυριαζάκη Λίλα, Κρομμύδα Κατερίνα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΡΟΣ) Δόσπρα Α, Κωφίδου Δ, Χατζηβασιλείου Σ, Ρηγάκη Ε, Καραλή Ε, Βαλσάμη Ο, Καραφωτάκη Κ, Κίτση Σ, Μουγγίδου Β, Βούτου Π, Μακρίδου Α

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ποσειδώνα Βέροιας κύριος Στέργιος Λουκάς με πολλή συγκίνηση δήλωσε:  "Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια μου ένα προς ένα που με θυσίες, κόπους και πολλή προσπάθεια, κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλη την ομάδα που είναι η πρώτη φορά που η πόλη της Βέροιας ανεβάζει ομάδα βόλει σε Εθνική κατηγορία. Επίσης ευχαριστώ θερμά την διοίκηση του συλλόγου μας για την συνεχή στήρηξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα και φυσικά το γκρουπ των προπονητών. Πολλά ευχαριστώ επίσης στον κόσμο της Βέροιας που αγκάλιασε την ομάδα. Θέλω να υποσχεθώ οτι θα προσπαθήσουμε την νέα χρονιά για νέες επιτυχίες έτσι ώστε να κάνουμε το βόλει αγαπητό στην πόλη μας".