Επίσκεψη της πρωταθλήτριας ομάδας του Ποσειδώνα στο Δήμαρχο Βέροιας

vorgia poseidonas

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Α.Σ. Ποσειδώνα που κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ, πετυχαίνοντας την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία Γυναικών, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Απριλίου. Οι αθλήτριες συνοδεύονταν από την Πρόεδρο του συλλόγου, Μαριάννα Λουκά, τους προπονητές της ομάδας, Στέργιο Λουκά και Γιώργο Σιδηρόπουλο, τον Έφορο του συλλόγου, Γιώργο Μοσχά και των υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Κώστα Λιάκο.

Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους παράγοντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ποσειδώνα και υπογράμμισε ότι με την επιτυχία τους κάνουν την πόλη περήφανη. Μάλιστα, όπως τόνισε η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί καταγράφηκε σ' ένα άθλημα όπου η περιοχή δεν έχει και τόσο μεγάλη αθλητική παράδοση, γεγονός που επιβεβαιώνει τη διαρκή άνοδο του αθλητικού επιπέδου στην πόλη. Επιπλέον, ευχήθηκε υγεία και καθιέρωση της ομάδας στην Α2 κατηγορία και συν τω χρόνω και ύστερα από πολύ δουλειά άνοδο στην Α1 κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών.

Από τη δική τους μεριά οι παράγοντες του Α.Σ. Ποσειδώνα ενημέρωσαν το Δήμαρχο ότι υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης της «Γιορτής του Βόλεϊ» της ΕΣΠΕΜ στην πόλη της Βέροιας όπου στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου της ένωσης και θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των νικητήριων ομάδων όλων των ανδρικών και γυναικείων κατηγοριών για τη φετινή χρονιά.

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχτηκε θετικά την παραπάνω πρόταση αλλά σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει σύντομα μια διεξοδικότερη συζήτηση για τις αναλυτικές λεπτομέρειες μιας τέτοιας πρωτοβουλίας με τη συμμετοχή φυσικά του καθ' ύλην αρμόδιου Αντιδημάρχου και Προέδρου του ΚΑΠΑ του Δ. Βέροιας, Θεόφιλου Κορωνά.