1η Φιλική Συνάντηση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων - Ανεξαρτήτων

ping-pong

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.), σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.), προκήρυξαν πριν λίγες ημέρες την 1η Φιλική Συνάντηση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων-Ανεξαρτήτων αθλητών και αθλητριών περιόδου 2014-2015 (Ομαδικό). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες αποτελούμενες από 2 εώς 4 αθλητές και αθλήτριες Βετεράνους (παλιοί αθλητές άνω των 40 ετών) ή/και Ανεξάρτητους (μη επίσημους αθλητές άνω των 18 ετών).

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 18 ομάδες, οι οποίες στην Α' Φάση θα χωριστούν σε 6 ομίλους των 3 και θα αγωνιστούν με το σύστημα Corbillon (best of 5) με 4 απλούς αγώνες και ένα διπλό. Στην Β΄ Φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων και θα αγωνιστούν σε knock-out αγώνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 18/04 (Α' Φάση) και την Κυριακή 19/04 (Β Φάση) στην Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ (Ν. Γερμανού 1).

Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - TT Team

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες θα είναι και η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί", η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, αποτελούμενη αποκλειστικά από ανεξάρτητους αθλητές, ανάμεσα τους και ο Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης, αθλητής με κινητική αναπηρία, χάλκινος πανελληνιονίκης στην Επιτρ.Αντισφαίριση Αμεα:

esy tt team roster