Άρωμα γυναίκας στα βάθρα των κυπελλούχων Ελλάδας για τον ΕΟΣ Νάουσας

eos dromos thisias

Από το σύνολο των αγώνων του εθνικού πρωταθλήματος Αλπικών και Βορείων αγωνισμάτων αναδείχτηκαν οι νικητές του κυπέλλου Ελλάδος 2015, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας. Επικράτηση γένους θηλυκού κατά κύριο λόγο για τον Ε.Ο.Σ Νάουσας, αφού οι περισσότερες διακρίσεις του, είχαν έντονα τα γυναικεία χαρακτηριστικά.

Στα αλπικά αγωνίσματα, και στην κατηγορία των γυναικών η αθλήτρια Ράλλη Σοφία είχε το προβάδισμα από την αρχή της χρονιάς και κέρδισε τον τίτλο της Κυπελλούχου, με δεύτερη την νεότερη αθλήτρια του ΕΟΣ και πολλά υποσχόμενη Μάντσιου Αναστασία. Στις κορασίδες την πρωτιά κατέκτησε η αθλήτρια Μποσμαλή Ευδοκία. Στην τρίτη θέση της κατηγορίας ανδρών, έκανε την έκπληξη, ο Κατσάνης Αθανάσιος, ο οποίος αθόρυβα και πεισματικά μαχόμενος, κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα.

Ο καλύτερος έφηβος και νεώτερος αθλητής ήταν ο Μάντσιος Βασίλειος, γεννημένος το 1998, όγδοος στην γενική κατάταξη.

Στους Δρόμους Αντοχής, στην κατηγορία των γυναικών δεύτερη κατετάγη η Νιμπίτη Γεωργία και στην τρίτη θέση τερμάτισε η αθλήτρια Τζουβάρα Χαρούλα. Στην κατηγορία κορασίδων η Αναστασιάδου Ελίζα, πρωταγωνίστησε κατακτώντας τον τίτλο της Κυπελλούχου. Τέλος στις μικρές κορασίδες η Γιαννακοβίτη Φαίη είχε θεαματική βελτίωση στις επιδόσεις της, και κατέκτησε την πρώτη θέση.

eos dromos thisias2

Ο Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ

Δυναμικό παρών έδωσε και στο "Δρόμο Θυσίας" ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, στα πλαίσια του εορτασμού του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Η έφορος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Αναστασίου Κατερίνα, και αθλητές του τμήματος δρόμων αντοχής πλαισίωσαν τον αγώνα, απολαμβάνοντας την ηλιοφάνεια, και κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις.

Αναλυτικά:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΑ 1η θέση 5000μ και στην γενική κατηγορία γυναικών
ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΟΥ ΕΛΙΖΑ 2η θέση 5000μ κατηγορία 13-18χρ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΊΤΗ ΦΑΙΗ 3η θέση 5000μ κατηγορία 13-18χρ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΊΤΗ ΣΤΕΛΙΝΑ 2η θέση 1000μ κατηγορία 9-12χρ.
ΤΣΙΑΡΚΑ ΜΑΡΑ 4η θέση 600μ κατηγορία 6-8χρ.