Άνοιξε τις πύλες του το Κολυμβητήριο Ζερβοχωρίου

kolimbi zerboxo agiasmos

Τους σχεδιασμούς για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου ως ενός πλήρους αθλητικού κέντρου ανέφερε ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης αμέσως μετά την τελετή αγιασμού του κολυμβητηρίου Ζερβοχωρίου, το βράδυ της Κυριακής.

Ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε ότι μετά την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών σύννομης και ασφαλούς λειτουργίας του κολυμβητηρίου, στόχος της διοίκησης είναι από την επόμενη χρονιά η λειτουργία του σε τετράμηνη βάση, γεγονός που θα βοηθηθεί από την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών (από φέτος κιόλας) για τη θέρμανση του νερού της δεξαμενής, γεγονός που θα ευνοήσει την παρουσία στο κολυμβητήριο ομάδων, αθλητών και πολιτών από όλη την Ημαθία και την ευρύτερη περιοχή.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος Νάουσας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην εκ νέου λειτουργία και την έκδοση άδειας λειτουργίας του κολυμβητηρίου, για πρώτη φορά από το 1972 που κατασκευάστηκε, αναφερόμενος κυρίως στους συνεργάτες του Στέλιο Δάγγα, Δέσποινα Λαζαρίδου και Θανάση Παντζαρτζίδη.

Η τελετή αγιασμού του κολυμβητηρίου έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, παρουσία πολλών κατοίκων του Ζερβοχωρίου και της περιοχής. Παραβρέθηκαν επίσης Δημοτικοί, Τοπικοί Σύμβουλοι και κολυμβητικές ομάδες της Ημαθίας.