Διακρίσεις του Πήγασου στον Βόλο

Το Σάββατο 2 Απριλίου στην Ημερίδα κολύμβησης για όρια αγωνιστικής και προαγωνιστικά συμμετείχαν 19 αθλητές και αθλήτριες του Πήγασου Ημαθίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

 

Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε στους συγκεκριμένους αγώνες στα πλαίσια της προσπάθειας της ομάδας, οι αθλητές της, να συναγωνίζονται με αθλητές και άλλων περιοχών της χώρας, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους μικρούς κολυμβητές να κάνουν νέους φίλους, που τους περισσότερους από αυτούς θα τους συναντάνε στο μέλλον στα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλητές του Πήγασου έδειξαν το πολύ καλό επίπεδο προετοιμασίας και πέτυχαν πολλά νέα ατομικά ρεκόρ. Αν και σε πολλά αγωνίσματα «μονοπώλησαν» τις πρώτες θέσεις, αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί πρόκειται για αγώνες μιας μικρής περιφέρειας της χώρας. Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αμπατζίδης είχε την ευκαιρία να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας με στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο, όπως και να δοκιμάσει νέα στυλ στους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας.

Πολύ ωραίο κλίμα δημιούργησαν στην κερκίδα οι γονείς του Πήγασου, οι οποίοι χειροκροτούσαν συνεχώς τις προσπάθειες των αθλητών της ομάδας και απέδειξαν έμπρακτα της στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:
Κορασίδες: Αντωνιάδου Φανή Στυλιανή.
Παγκορασίδες Α: Ιντζεβίδου Ελένη, Τριγώνη Δέσποινα.
Παγκορασίδες Β: Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική.
Παμπαίδες Α: Μπόγκοτς Χρήστος, Παπαθανασίου Χρήστος.
Παμπαίδες Β: Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Αποστόλης.
12 ετών: Μπόγκοτς Ελένη Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Παπαδόπουλος Ευριπίδης, Τσανακτσίδης Άγγελος.
11 ετών: Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.