Επέστρεψε δυναμικά το water polo της Βέροιας

Το Water polo της Βέροιας είναι εδώ! Επιστρέφει δυναμικά και ήρθε για να μείνει!

Με την πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας ΣΑΦΑΡΙΚΑ-ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία της ήδη υπάρχουσας δύναμης των αθλητών της Ημαθίας για επανασύνδεση της, αυτήν την φορά όμως δυνατότερη και ισχυρότερη όσο ποτέ συγκεντρωμένη σε έναν χώρο.

Ξεκινώντας την πρώτη συγκέντρωση η προσέλευση των αθλητών ήταν παραπάνω από ικανοποιητική και ελπιδοφόρα, με την πισίνα να γεμίζει κυριολεκτικά με παραπάνω από 20 αθλητές, άλλους σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση – άλλους σε μέτρια, αλλά όλοι με την ίδια θέληση και πάθος να ξαναρχίσουν τις προπονήσεις του αγαπημένου τους αθλήματος.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία νέων αθλητών χωρίς προηγούμενη επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα, που ήδη ξεκίνησαν προπονήσεις και γοητεύτηκαν από το ομαδικό άθλημα που εκτός την εξαιρετική και ομοιόμορφη εκγύμναση που προσφέρει στο σώμα μας έχει το πλεονέκτημα να μας προσφέρει την καλύτερη μάθηση στη σωστή κολύμβηση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ναυαγοσώστες σ’ όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές με την υδατοσφαίριση στο νερό. Μάλιστα πολλοί παίκτες υδατοσφαίρισης μετά το 18 χρόνο της ηλικίας τους επιλέγουν να εκπαιδευτούν ως Ναυαγοσώστες και να δουλέψουν το Καλοκαίρι στις οργανωμένες παραλίες ή πισίνες της χώρας μας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονόμου Ανδρέας σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Βασικός στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να προσελκύσουμε νέα παιδιά 10-15 χρονών και να γίνει ενδυνάμωση των παιδικών τμημάτων ώστε το άθλημα να παραμείνει ζωντανό και στο μέλλον και να μην σβήσει από την Βέροια. Η Βέροια στο πρόσφατο παρελθόν είχε 2 ανταγωνιστικές ομάδες και συμμετείχε κάθε χρόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών (Παιδικό – Εφηβικό – Ανδρών), πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Είναι κρίμα τόσος κόπος και χρόνος των παραγόντων και γονιών που επένδυσαν σε ένα από τα καλύτερα και δυνατότερα αθλήματα του υγρού στίβου - και όχι μόνο - να χαθεί.

Μας παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία να έχουμε πλήρη συσπείρωση των 2 ομάδων και να γίνει ένα δυνατό σύνολο με κοινό στόχο την επένδυση στην υγεία και το μέλλον.»

Όσοι ενδιαφέρονται για τα τμήματα Υδατοσφαίρισης (WATER POLO) μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:
2331075490-1 Κλειστό Κολυμβητήριο AQUA SPACE, 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου.
6942611300 Οικονόμου Ανδρέας Υπεύθυνος Τμήματος Υδατοσφαίρισης
και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.