Ο Πήγασος στη «Γιορτή των Νερών» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας ημερίδα ακαδημιών και προαγωνιστικών τμημάτων με την ονομασία «Γιορτή των Νερών».

Ο Πήγασος συμμετείχε με 16 αθλητές των ακαδημιών και του προαγωνιστικού τμήματος. Πρέπει να τονισθεί ότι οι μικροί αθλητές ακαδημιών έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε αγωνίσματα σε 25άρα πισίνα.

Η ημερίδα αποτέλεσε γιορτή για την κολύμβηση καθώς με το πέρας των αγωνισμάτων  τερματίσθηκε μία επιτυχημένη σεζόν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Έδεσσας και δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές να δείξουν τις δυνατότητές τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι εντυπώσεις που άφησαν οι «μικροί» του Πήγασου ήταν κάτι παραπάνω από καλές αποδεικνύοντας τη σκληρή και επίπονη δουλειά που γίνεται σε προπονητικό επίπεδο.

Ξεκινώντας από μικρή ηλικία, οι αθλητές των ακαδημιών προπονούνται στο Πήγασος Aqua Center (Σταδίου 125), σε πισίνα που προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες εκμάθησης. Εκεί τα παιδιά μαθαίνουν πως να κολυμπούν με ασφάλεια και συγχρόνως έρχονται σε μια πρώτη επαφή με τα στυλ κολύμβησης.

Οι ίδιοι αθλητές, εντάσσονται στη συνέχεια στα τμήματα ακαδημιών που προπονούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας (περιοχή Αγ. Νικολάου), σε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Στον ίδιο χώρο προπονούνται και τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του Πήγασου. Εκεί με σκληρή δουλειά, με συστηματική προπόνηση και με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών, οι αθλητές μας μαθαίνουν τις σωστές τεχνικές σε όλα τα στυλ και παράλληλα προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε διασυλλογικούς αγώνες, διεκδικώντας σπουδαίες διακρίσεις.

Μετά το πέρας των αγωνισμάτων απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν :

Γιαννιώτης Χρήστος, Πασίδου Ευρώπη, Ρογγότη Τόνια, Λαμπρούση Ζωή, Ιορδάνου Λαμπρινή, Εμμανουηλίδου Σοφία, Θεμέλη Νεφέλη, Πλιάκας Ιωάννης, Παπαναστάσης Αντώνης, Τσιγγενόπουλος Θανάσης, Μαγγανάρης Θανάσης, Θωίδης Κωνσταντίνος, Γεωργίου Δημήτρης, Γκίνη Άρτεμις, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Λιάπη Αργυρώ.