Υπέγραψε στο ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ ο Νίκος Τουλίκας

toulik

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Special Olympics, Τουλίκας Νικόλαος, υπέγραψε για την έκδοση αθλητικού δελτίου στο Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ !

"Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σήμερα το πρωί, ο Νικόλαος Τουλίκας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 5.000μ στους πρόσφατους αγώνες Special Olympics στο Los Angeles, υπέγραψε την αίτηση έκδοσης αθλητικού δελτίου στο Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις της ΕΑΟμ-ΑμεΑ" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Νίκος Τουλίκας προπονείται εδώ και μερικές εβδομάδες υπό την επίβλεψη του προπονητή μας στο Δ.Α.Κ. Βέροιας "Δημήτριος Βικέλας" και παράλληλα με την ομάδα των χειμερινών αθλημάτων των Special Olympics Hellas, ενώ πρόσφατα πήρε μέρος με την ομάδα δρομέων μας σε περιόπτη θέση στον αγώνα δρόμου 5000μ του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Αυτή την περίοδο ο Νίκος, προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον 4ο Φιλίππειο Δρόμο Βεργίνα-Βέροια 14.6χλμ και μακροπρόθεσμα για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2016.