Έκοψε βασιλόπιτα και τίμησε αθλητές η ΓΕ Νάουσας

Το Σάββατο 28/1/2017 στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ « Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2016 . Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν :

Λογδανίδης Κώστας , Στεφανής Γιώργος, Μπόλας Βασίλης , Καϊσίδου Σοφία, Δραγουμάνου Βάσω, Στεφανή Ιωάννα, Τζαλίλη Μαρία, Πλιάτσικα Πετρούλα, Ιωάννου Ιωάννα , Λογδανίδου Ιλζε, Ιωάννου Πηνελόπη, Μπέσιου Δέσποινα, Σαραντινός Σαράντης, Φειδάντσης Βασίλης, Καλτσουκαλάς Άγγελος, Εξηντάρας Γιώργος, Πίπιλας Κωνσταντίνος, Ευδοξία Λίγγου, Ελπίδα Λίγγου, Καλτσουκαλά Ήρα, Μάκη Κάτια και Μπιτέρνα Χριστίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών στο 2016, η Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 29η θέση ανάμεσα σε 300 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 3η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.

gen pita1

Επίσης στην εκδήλωση τιμήθηκε ο προπονητής της Γ.Ε.Νάουσας Γιάννης Νουσηλάζου για τα 40 χρόνια προσφοράς του στον αθλητισμό .

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές: Γιώργο Μάκη, Σακαλή Θεολογία, Γιάννη Μπιτέρνα, Ειρήνη Δολδούρη, Ελένη Φειδάντση, Δημήτρη Εμβαλοματή, Μαριάννα Δάμτσιου, Σοφία Μητσιάνη και Έφη Φειδάντση.
και από την αγωνιστική ομάδα τους: Ειρήνη Μικορώνη, Σοφία Καϊσίδου, Βασίλης Καρατσιώλης ,Νικηφόρος Μάντσος, Γιώργος Εξηντάρας και Ίλζε Λογδανίδου.\

gen pita2

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κ.Στέλιος Δάγγας.

Ο σύλλογος έχει την υποχρέωση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ ’’Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ’’ για την παραχώρηση του χώρου , δείχνοντας έμπρακτα ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν το έργο του συλλόγου.