Ικανοποίηση στην Βεργίνα για την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου Ανακτόρων

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου των Ανακτόρων εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές. Στην ανακοίνωση, μεταξύ των άλλων αναφέρουν:

"Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 η διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δρόμου των Ανακτόρων από τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» σε συνεργασία με το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας.Με τον καιρό σύμμαχο, όλα λειτούργησαν άψογα, όπως είχαν προγραμματιστεί, χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικά προβλήματα. Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των δεκάδων εθελοντών και υποστηρικτών του αγώνα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα αθλητές και συνοδοί να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το προσωπικό του ΚΑΠΑ/τμήμα αθλητισμού του Δήμου Βέροιας, η Διασωστική Ομάδα ΟΜΑΚ Καλαμαριάς. και η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βεροίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Επίσης, η συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και το Νοσοκομείο Βέροιας ήταν άριστη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές που για πρώτη χρονιά υποστήριξαν ένθερμα τον αγώνα δρόμου των Ανακτόρων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στην Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη για τη συνεργασία της. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας για την υποστήριξη του, την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του αγώνα αλλά και της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, το Νοσοκομείο Βέροιας, την ΟΜΑΚ Καλαμαριάς, τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας και το Σύλλογο Δρομέων Βέροιας για την πολύτιμη και έμπειρη βοήθειά τους. Ακόμα, να ευχαριστήσουμε θερμά τις επιχειρήσεις που στήριξαν τη διοργάνωση, καθώς η συνεισφορά και η ενίσχυσή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία του αγώνα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, για τον 2ο Αγώνα Δρόμου των Ανακτόρων!".