Δεύτερος στα 400 μέτρα του Πανελληνίου ο Κώστας Κουτσούκης - 2ος στο τριπλούν ο Μπόφτσης

Την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των 400 μέτρων κατέκτησε ο Κώστας Κουτσούκης του Φιλίππου. Ο αθλητής του Βεροιώτικου συλλόγου συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη σεζόν, για μία ακόμη φορά βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 47.11 και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Σε δήλωσή του ο Κώστας  Κουτσούκης σημείωσε: "Ασχολούμαι με το στίβο τα τελευταία τρία χρόνια. Για μένα αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού θεωρώ πως μπορώ να κατέβω ακόμη παρακάτω. Είμαι χαρούμενος που έπιασα το όριο για Μπίντγκοζ"Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 μ. εμπ.): «Όλο αυτό είναι στο μυαλό μου και πρέπει να το βρω. Πρέπει να καταφέρω να συνδυάσω την ταχύτητα που έχω βελτιώσει ιδιαίτερα φέτος με το πέρασμα του εμποδίου. Είμαι καλά και ξέρω πως μπορώ να κάνω το άγχος και αυτό ίσως μου προκαλεί άγχος. Έχω μπροστά μου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, όπου θα κάνω δύο δυνατές κούρσες».

Δεύτερη θέση στο τριπλούν κατέκτησε ο Παύλος Μπόφτσης, πρώην αθλητής της ΓΕ Νάουσας και σήμερα του ΓΣ Ελ.Βενιζέλος, με άλμα 16.09 (+0.5)

Στον τελικό της δισκοβολίας γυναικών συμμετείχε η Σοφία Καϊσίδου της ΓΕ Νάουσας αλλά με ρίψη 44.33 έμεινε μακριά από τα μετάλλια και κατετάγη 6η.