Η ΓΕ Νάουσας βράβευσε τους διακεκριμένους αθλητές της

Την Κυριακή 20/1/2019 στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ « Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2018 . Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν : Καϊσίδου Σοφία, Ιωάννου Ιωάννα , Λογδανίδης Κώστας , Λογδανίδου Ιλζε, Στεφανής Γιώργος, Ευδοξία Λίγγου, Εξηντάρας Γιώργος, Σαραντινός Σαράντης, Ιωάννου Πηνελόπη, Δραγουμάνου Βάσω, Θανάσης Κασαπίδης, Σπύρος Μπιλιούρης , Ελπίδα Λίγγου, Κυριακή Νέγρου, Χρήστος Νικόλλι, Γιάννης Κοσμαρίκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών στο 2018, η Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 33η θέση ανάμεσα σε 350 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 2η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.

gen pita3

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές: Ζωή Καζεπίδου, Αναστασία Στόιου, Ειρήνη Δολδούρη, Αθανάσιος Μαμούρης, Ελένη Ευθυμιάδου , Βασιλική Τζουβάρα και από την αγωνιστική ομάδα τους: Κάτια Μάκη,Πίπιλα Έλλη, Ταρπάνη Ελεάνα, Αναστάσης Μπρούβαλης και Μπόσι Μαρία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κ.Στέλιος Δάγγας, η συνεργάτης ψυχολόγος του συλλόγου Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Νάουσας κ. Άννα Ασλανίδου .