Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Ε' Μελίκεια

O ΓΑΣ Μελίκης, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας, ο Δήμος Αλεξάνδρειας και η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τον Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου «Σωτήρης Περτσιούνης», στα πλαίσια των Ε΄ ΜΕΛΙΚΕΙΩΝ, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Αθλητικοί Σύλλογοι από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας συμμετείχαν στους αγώνες με περισσότερους από 150 αθλητές και αθλήτριες και όλοι μαζί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι» και όχι αποκλειστικά για την κατάκτηση της διάκρισης. 

Στα πλαίσια των αγώνων, οι διοργανωτές τίμησαν για την προσφορά τους στον Αθλητισμό τους κύριους Μπαρτζώκα Αναστάσιο και Διαμαντόπουλο Θεόδωρο.

Οι διοργανωτές θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους γιατρούς της Μελίκης που έδωσαν το παρών στους αγώνες, Διαμαντόπουλο Βασίλη, Καραγκιοζόπουλο Κωνσταντίνο  και Κούκο Σωτήρη.

Ευχαριστίες επίσης οφείλονται στους χορευτές και το Δ.Σ. του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων, που βοήθησαν σε κάθε επίπεδο τη διοργάνωση.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στα όργανα της Τροχαίας Βεροίας για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα στον Διοικητή τους, κύριο Καλογερόπουλο.