Logo

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Μια πραγματική γιορτή του Αθλητισμού ήταν και φέτος η κοπή πίτας που πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» παρουσία 200 σχεδόν μελών, αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας κος Κουτσογιάννης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού κος Μάντσιος Δημήτριος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κα Καλπαξίδου Σοφία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Τάκη - Τζέπου Νάντια και Μπαλτατζίδου Δώρα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας Αντιπύραρχος κος Παλαμούτης Νικόλαος, ο Πρόεδρος του «Αριστοτέλη» κος Ευθυμιάδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας κος Σακελλάρης Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι από τον Μ.Ε.Γ.Σ.Ν.Κ. «ΜΙΕΖΑ», το «Υφάδι» κ.α.

tetrathlon pita3

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο διάρκειας 15 λεπτών με τις τριάντα τέσσερις (34) συνολικά δράσεις του Συλλόγου κατά το 2016. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, τόνισε ιδιαίτερα μεταξύ άλλων το επίτευγμα των 162 μεταλλίων που κατέκτησε ο Σύλλογος (1 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, 30 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 33 στο Πανελλήνιο Κύπελλο, 7 σε Διεθνές Πρωτάθλημα & 91 σε Διασυλλογικό) και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί για την χρονιά που διανύουμε.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου Grand Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN ο οποίος μέσα σε κλίμα συγκίνησης, παρέλαβε από τον μαθητή του Δημητριάδη Παναγιώτη τιμητική πλακέτα για τα 40 και πλέον χρόνια της πορείας και της πολύτιμης προσφοράς του στο Ελληνικό και Διεθνές Taekwon-do I.T.F. Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο με τις φωτογραφίες που προβλήθηκε προς τιμήν του, παρουσιάζοντας τον από το ξεκίνημα του μέχρι και το σήμερα.

Συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2015 - 2016 τους: Λογγινίδου Βαρβάρα (Α’ Γυμνασίου - Άριστα 18 & 9/15), Τζιμουλίκο Κωνσταντίνο (Α’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 11/15), Γκαρνέτα Ευθυμία (Γ’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 12/15), Μπάμπου Ελένη (Α’ Λυκείου - Άριστα 18 & 1/10) και Σαμαρά Στυλιανό (Β’ Λυκείου - Άριστα 18 & 5/10).

Τυχερός του τμήματος junior ήταν ο Ζούκης Βασίλειος, του μικρού τμήματος ο Μπαμίχας Κωνσταντίνος, του μεσαίου η Μάντσιου Ολυμπία και του μεγάλου τμήματος ο Δήμου Σταύρος. Τυχερός της κεντρικής πίτας ήταν ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν, για μια ακόμη χρονιά, η έμπρακτη στήριξη του Συσσιτίου Ναούσης «Τράπεζα Αγάπης» με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες του Συλλόγου και με τρόφιμα που αγοράστηκαν και παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία του με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παπαντωνίου Αγγελική.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb