Τέσσερις αθλητές του Ημαθίωνα κατέκτησαν μετάλλια στο κύπελλο JU-JITSU

ziou zitsu ima

Mε συμμετοχή 23 συλλόγων και 450 αθλητών – τριών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το κύπελο JU-JITSU Θράκης στην Κομοτηνή. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου λυκείου Κομοτηνής. Mια μέρα πριν τους αγώνες έγινε επίσημη προπόνηση από τον ομοσπονδιακό προπονητή στο FIGHTING – system ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ.

Το πρωτάθλημα παρακολούθησαν και φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης μαζί με τον υπεύθυνο του τμήματος μαχητικών αθλημάτων καθηγητή
κ. ΖΑΓΓΕΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Οι αθλητές/τριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο FIGTING –SYSTEM (αγωνιστικό σύστημα), στο DUO- SYSTEM (σύστημα αυτοάμυνας ) και στο NE –WAZA SYSTEM (τεχνικές εδάφους). 

Ο Α.Σ ΗΜΑΘΙΩΝ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές –τριες και κατάφεραν όλοι τους να ανέβουν στο βάθρο . Ο προπονητής τους ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους και από τα αποτελέσματα αφού κατάφεραν όλοι τους να πάρουν μετάλλιο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FIFHTING
ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΣΤΑ DUO-SYSTEM
KOTΣΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡ. – ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Χρυσός ο Παπαδόπουλος

Ο αθλητής του Ημαθίων Βεροίας ο Παπαδόπουλος Γιάννης Χρυσός στην κατηγορία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Ju Jitsu no gi. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 6/12/2014 στο αθλητικό κέντρο του ολυμπιακού χωριού (Θρακομακεδόνες ) στην Αθήνα .