Ο Σύλλογος "Τέτραθλον" Νάουσας θα κόψει την βασιλόπιτα

tetrathlon therines zones

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00΄ ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος TAEKWON-DO «Τέτραθλον» Νάουσας κόβει την πίτα του για το έτος 2015. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» και κατά την διάρκεια της θα γίνει απολογισμός των δραστηριοτήτων του περασμένου έτους 2014 ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί και ο σχεδιασμός για το έτος 2015. Φέτος, η κοπή πίτας συμπίπτει χρονικά με τα 5 χρόνια ζωής του Συλλόγου και οι διοργανωτές υπόσχονται μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ως προσκεκλημένος του «Τέτραθλον», θα βρίσκεται στον Πολυχώρο και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας ο οποίος εδώ και καιρό, σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), έχει ξεκινήσει στην περιοχή μας μια αξιέπαινη εκστρατεία ευαισθητοποίησης προκειμένου να βρεθούν εθελοντές δότες και να καταχωρηθούν στη συνέχεια στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Δοτών.

"Ο Σύλλογος μας χαιρετίζει την προσπάθεια τους και με ιδιαίτερη χαρά συνδράμει στο έργο τους και γι' αυτό το σκοπό, θα παραχωρήσει χώρο όπου η ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας θα ενημερώνει το κοινό, θα πραγματοποιεί τις εγγραφές των Εθελοντών Δοτών και θα λαμβάνει από τους υποψήφιους δείγμα σάλιου μέσα από μια απλή και σύντομη διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.xarisezoi.gr όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά. Μπορούμε όλοι μαζί να καταπολεμήσουμε την Λευχαιμία, είναι απλό αλλά θεάρεστο να σώσεις μια ζωή.

Φέτος λοιπόν προσκαλούμε όχι μόνο τα Μέλη, τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους μας αλλά και τους συνανθρώπους μας που ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.