Αθλητές του Α.Σ. Ημαθίων στο Δήμαρχο Βέροιας

korompilis

Με διακριθέντες αθλητές Α.Σ. «Ημαθίων» Βέροιας συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης εν όψει της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ζίου Ζίτσου (JU JITSU) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 13-15 Μαρτίου 2015.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αθλητές Ηλίας Κορομπίλης, ο οποίος κατέκτησε πέρσι το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου και το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, ο Ιωάννης Θεοδωρίκας, τρίτος νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου, ο Προπονητής του Συλλόγου, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ημαθίωνα, Παναγιώτης Παλπάνας και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΑ, Θεόφιλος Κορωνάς.

Ο κ. Βοργιαζίδης τους συνεχάρη για τις πρόσφατες επιτυχίες τους, τονίζοντας ότι με τις διακρίσεις τους εκπροσωπούν επάξια την πόλη της Βέροιας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και εμπνέουν κι άλλους νέους να ακολουθήσουν τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη επίσης τον Προπονητή και τον Πρόεδρο για το σημαντικό έργο τους, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συνεισφορά τους στις επιτυχίες των αθλητών. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους δυο αθλητές υγεία και καλή δύναμη στην προετοιμασία τους για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας καθώς και καλή επιτυχία κατά τη διάρκεια των αγώνων.