Logo

Τέτραθλον Νάουσας: Οι πρώτες μαύρες ζώνες του 2015

tertrathlon zones

Η Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» διοργάνωσε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 4 Απριλίου, στη Νέα Μάκρη Αττικής, Εθνικό Τεχνικό και Αγωνιστικό Σεμινάριο καθώς και εξετάσεις DAN. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 130 αθλητές και Εκπαιδευτές από Σωματεία - Μέλη της Ελλάδας και το πρόγραμμα του περιελάμβανε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα Προπονητικής, ανάλυση τεχνικών Σκιαμαχίας, τεχνικές συμπλοκής και αγώνων, διδακτέα - εξεταστέα ύλη, θεωρία και κανονισμούς Διαιτησίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας συμμετείχε για μια ακόμη φορά σε Εθνικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN και δύο αθλητές του, τους Στογιάννη Δημήτριο και Πλουμπίδη Βασίλειο οι οποίοι, μετά το τέλος του Σεμιναρίου, εξετάσθηκαν και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις δοκιμασίες για την απόκτηση της Μαύρης Ζώνης και του 1ου τους DAN. Μαζί τους δοκιμάστηκε και πέτυχε στις εξετάσεις για το 2ο DAN και ο Πετράς Δημήτριος ο οποίος προπονείται στο Σύλλογο μαζί με όλους τους παραπάνω τα τελευταία χρόνια.

'Ενας από τους πρωταρχικούς σκοπούς του Συλλόγου είναι η σωστή καλλιέργεια της Πολεμικής Τέχνης του TAEKWON-DO I.T.F. και η επιτυχής μετάδοση της από τον Δάσκαλο στους μαθητές και από γενιά σε γενιά ούτως ώστε να υπάρξει συνέχεια και στο μέλλον. Οι πρώτες Μαύρες Ζώνες για το 2015 κατακτήθηκαν επάξια μέσα από μια επιτυχημένη πορεία προγραμματισμένης και σκληρής δουλειάς πέντε ετών και ήδη προετοιμάζονται κι άλλοι αθλητές προκειμένου να κατορθώσουν το ίδιο μέσα στους επόμενους μήνες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb