Η παράσταση «Άρρωστος.....κατά παραγγελία» από τον Προμηθέα

asthenis promitheas2015

Το θεατρικό τμήμα του Προμηθέα, ξεκινάει το φετινό του ταξίδι με το έργο «Άρρωστος.....κατά παραγγελία», μια διασκευή του τελευταίου δημιουργήματος του Μολιέρου, τον «Κατά φαντασίαν ασθενή». Μια τρελή κωμωδία, με τον πρωταγωνιστή να τα βάζει με την αρρώστια που δεν έχει, το θάνατο που δεν τον απειλεί και, πάνω απ' όλα, με τους γιατρούς που τον εκμεταλλεύονται. Μια κωμωδία όπου η υγεία μπερδεύεται με το χρήμα, η αγάπη με τα φάρμακα και ο γάμος με την ιατρική.

Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφία Γκότση, Γρηγόρης Ίτσκος, Νίκος Μποζίνης, Όλγα Απαζίδου, Κάτια Κουπίδου, Διονύσης Καρολίδης, Νατάσα Ποργιαλίδου, Γιάννης Χατζίδης, Αντώνης Καρολίδης, Γιώργος Γεωργίου και ο Στέφανος Γαϊτάνος. Η σκηνοθεσία και η διασκευή του έργου είναι του Διονύση Καρολίδη.

"Ελλείψει Θεατρικής «Στέγης» στη Βέροια, η πρεμιέρα της παράστασης θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ και τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας" αναφέρει η ανακοίνωση του Προμηθέα.