Ισόπαλη χωρίς τέρματα η Βέροια με τον Πανθρακικό

veria pantrax

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανθρακικό. Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να αγκαλιάσει την παραμονή από τώρα, παρότι ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για γκολ. Στο πρώτο μέρος η Βέροια δεν απειλήθηκε και είχε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ με κεφαλιές. Στην επανάληψη, πάλι η Βέροια ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο, είχε ένα δοκάρι και μια καλή ευκαιρία με τον Μπατιόν αλλά πάλι δεν βρήκε δίχτυα. Από την άλλη, ο Πανθρακικός είχε μια καλή κεφαλιά του Μελίσση, που πέρασε άουτ, όλο κι όλο.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα δεν ήταν ελκυστικό. Το παιχνίδι ήταν μεν ανοιχτό αλλά οι ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τρόπους και να δημιουργήσουν φάσεις στις δυο περιοχές. Η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η πίεση ψηλά του αντιπάλου την ανάγκασε να κάνει αρκετά λάθη. Από το πρώτο μέρος, κρατάμε μόνο τα δυο κόρνερ της Βέροιας που της έδωσαν τις ευκαιρίες να φτάσει κοντά στο γκολ.

Αγωνιστικά ο Πανθρακικός πίεσε, ήταν ζωηρός και στο πρώτο μέρος είχε στο 21' ένα σουτ του Ντιγκινί από το ημικύκλιο που ο Λόπεζ απόκρουσε και μια προσπάθεια στην περιοχή του Μάρτινς, στο 24', το σουτ όμως κόντραρε πάνω στον Όστοϊτς.

Η Βέροια έκανε αισθητή την παρουσία της επιθετικά στο 27' με ένα σουτ του Μαγέφσκι έξω από την περιοχή το οποίο ήταν χλιαρό και δεν ενόχλησε τον Αθανασιάδη κι ένα δυνατό του Κόλα, πάλι έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του φιλοξενούμενου τερματοφύλακα. Στο 37' ο Ναζλίδης έκανε μια σέντρα σουτ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ανάγκασε τον Αθανασιάδη να διώξει δύσκολα.

Στο 40' η Βέροια άγγιξε το γκολ. Ο Μαγέφσκι έκανε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κόλα έκανε την κεφαλιά προς την εστία αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Παπαγεωργίου.

Η Βέροια είχε άλλη μια μεγάλη φάση για γκολ, πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ, στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη, ο Ναζλίδης έπιασε μια δυνατή κεφαλιά αλλά ο Αθανασιάδης έκαμε μια μεγάλη απόκρουση και κράτησε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι δυο προπονητές προσπάθησαν να φρεσκάρουν την επιθετική τους γραμμή, για να δημιουργήσουν απειλές στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ελευθερόπουλος πέρασε τον Ιγκόρ ενώ η Βέροια απάντησε με τον Αμπντούν.

Η Βέροια συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 65' δημιούργησε μια πολύ μεγάλη φάση για γκολ. Ο Άρτσε από δεξιά στην περιοχή έκανε την σέντρα για τον Κόλα, που ολομόναχος έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67' είχαμε ένα καλό σουτ του Κόλα που πέρασε άουτ.

Στο 69' ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μελίσσης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 87' είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία της Βέροιας. Ο Μπατιόν έκανε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Μελίσσης πολύ δύσκολα πάνω στην γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Νταλούκας, Δίπλαρης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Γεωργιάδης) Μαλόν, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Όστοϊτς (74' Νάστος), Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60' Αμπντούν), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (81' Καϊκούτ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Ελευθερόπουλος) Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (73' Ηλιάδης), Μπουγαΐδης, Χαβίτο, Μέχια, Βάλτερ (58' Χασομέρης), Ροτζέριο (53' Ιγκόρ).