Στην καρδιά του καλοκαιριού, η πλατεία Σταυρού γέμισε παιδικές φωνές, μουσικές και χαμόγελα, καθώς το ΚΔΑΠ «Μαγικός Κόσμος» αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με μια τελετή λήξης που έμοιαζε περισσότερο με γιορτή της ζωής. Οι ιδιοκτήτες, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και Σταυρούλα Βασιλειάδου, υποδέχθηκαν θερμά γονείς και φίλους, ανοίγοντας την αυλαία σε μια παράσταση προσεγμένη, γεμάτη ζωντάνια και κέφι.
Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, οι μικροί μαθητές ανέβηκαν στη σκηνή και μοιράστηκαν την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς μέσα από δύο διαφορετικά θεματικά μέρη. Στο πρώτο, τα σκετς τους ανέδειξαν με χιούμορ και φαντασία τα οφέλη των φρούτων, στέλνοντας ένα πολύχρωμο μήνυμα υγιεινής διατροφής. Στο δεύτερο, το κοινό ταξίδεψε πίσω στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, μέσα από θεατρικά στιγμιότυπα, τραγούδια και χορούς που ξύπνησαν μνήμες και νοσταλγία.
Μετά την αυλαία, η γιορτή συνεχίστηκε στον χώρο της πλατείας. Η καντίνα πρόσφερε λιχουδιές, οι γονείς και τα παιδιά αντάλλαξαν ευχές για το καλοκαίρι, ενώ ο DJ Ευγένης Βαρακλής κράτησε τη διάθεση στα ύψη με ρυθμούς που παρέσυραν μικρούς και μεγάλους.
Η βραδιά έκλεισε με υπόσχεση: το ραντεβού για τη νέα σχολική χρονιά είναι ήδη κλεισμένο, στον ίδιο «Μαγικό Κόσμο», εκεί όπου η μάθηση συναντά τη χαρά και η δημιουργικότητα δεν παίρνει ποτέ διακοπές.












