Διακόπηκε η κυκλοφορία σε γέφυρα της δημοτικής οδού Νησελίου – Αγίας Τριάδας, γνωστής ως Μελικιώστρατα, μετά τη διαπίστωση καθίζησης στο σημείο.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Αλεξάνδρειας, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026 κλιμάκιο του Δήμου πραγματοποίησε αυτοψία στη συγκεκριμένη οδό, κατά την οποία διαπιστώθηκε καθίζηση στη γέφυρα του οδικού δικτύου.
Για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω υποχώρηση της κατασκευής, αποφασίστηκε η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας πάνω από τη γέφυρα. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές πινακίδες, ώστε να αποτρέπεται η προσέγγιση οχημάτων στο επικίνδυνο σημείο.
Η πρόσβαση σε παρακείμενα αγροτεμάχια και επιχειρήσεις εξακολουθεί να είναι δυνατή από τις δύο πλευρές της γέφυρας, εφόσον για την προσέγγισή τους δεν απαιτείται η διέλευσή της.
Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τη σχετική σήμανση και να μην επιχειρούν να διασχίσουν τη γέφυρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και παρεμβάσεις.
















